Verkoop 2e fase Wonen in De Jacob gestart!

10 februari 2022

Comfortabele, duurzame én betaalbare woningen zijn schaars in Amsterdam. Maar niets is onmogelijk! Dat bewijst nieuwbouwproject De Jacob in Amsterdam West. Fase 2 van De Jacob krijgt namelijk 27 middeldure 2-kamer koopappartementen van circa 50 m².

De 2-kamer koopappartementen beschikken over een balkon op het westen of zuiden en een gemeenschappelijke tuin. Dit maakt De Jacob een aangename plek om te wonen. De appartementen zijn nu in verkoop. De prijs: € 324.000 v.o.n., inclusief afgekochte erfpacht.

Via het inschrijfformulier op de projectwebsite kun jij je inschrijven voor jouw favoriete appartement. Bekijk ook de brochure, de prijslijst met de definitieve koopprijzen per woning en de ‘koopwijzer’ met alle informatie over het verkoopproces van deze fase op de projectwebsite van Wonen in De Jacob.

Belangrijk: lees de koopwijzer eerst helemaal goed door alvorens je in te schrijven via het inschrijfformulier voor de 2e fase. Zorg wel dat je je op tijd inschrijft, want je hebt nog een aantal dagen om je inschrijving compleet te maken. De deadline van inschrijving is namelijk op maandag 14 februari a.s. om 17:00 uur. Mis het niet!

Duurzaam wonen
In De Jacob worden verschillende dingen gedaan om het wonen hier zo groen mogelijk te maken. Met planten en bomen in de omgeving, maar ook op gebied van duurzaamheid! Zo liggen er zonnepanelen op het dak, zijn de overige daken voorzien van groen sedum, krijgen de woningen een eigen warmteaansluiting, vloerverwarming in plaats van radiatoren én kook je op een elektrische inductiekookplaat. En wist je dat elke kamer een eigen ruimtethermostaat krijgt? Zo kun je de temperatuur per ruimte instellen. Maar ook met de goede isolatie ga je straks veel energie besparen. Hier ga je echt duurzaam wonen.

Wonen in De Jacob
Alle voordelen van de stad, maar toch ook ruimte en groen, oftewel: de dingen die je zo moeilijk in het centrum kunt vinden. Het blijft een ingewikkelde zoektocht, maar De Jacob heeft een perfecte combinatie van beide. In de directe omgeving hoef je je niet te vervelen en het Vondelpark is altijd dichtbij. Hier ga je een rondje hardlopen, zit je met vrienden of familie in de zon of je gaat natuurlijk langs bij alle leuke plekken eromheen. Restaurantjes en cafés genoeg! Maar ook een rondje Sloterplas of eten bij leuke restaurantjes daar aan het water is echt om de hoek.

Meer weten?
Heb je vragen of wil je meer weten? Kijk op de projectwebsite van Wonen in De Jacob of neem telefonisch of per mail contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Jacob?

Bekijk ook het project De Jacob

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Jacob

Amsterdam

6 woningen beschikbaar
48m - 122m woonoppervlakte
€ 324.000 tot € 749.840