Top-Up, Amsterdam: laatste beschikbare lofts!

28 januari 2020

Top-Up is een modern complex met 28 woonwerklofts in de Buiksloterham. Alle lofts beschikken over een meer dan royale buitenruimte en de plafonds zijn maar liefst 3 meter hoog! Enthousiast? Er zijn nog enkele lofts beschikbaar.

Top-Up is een bijzondere architectonische combinatie van industrieel beton en hout. Bovenop een oude betonnen haspel voor trans-Atlantische kabels van de PTT komt een houten draagconstructie met veel glas. De lofts liggen direct aan het kanaal of kijken uit op Buiksloterham. Verder zijn alle lofts circulair in concept en materiaal en hebben ze een royale buitenruimte van minstens 28 m². De lofts worden volledig leeg opgeleverd. Dit wil zeggen zonder schachten en meterkasten. Hierdoor heb je de kans om de loft helemaal naar jouw wens in te delen en af te werken. Wil je één grote ruimte creëren of juist een aparte woonkeuken? Aan jou de keuze!

Spreekt wonen in Top-Up jou aan? Er zijn nog enkele lofts beschikbaar (van zowel 99 m² als 149 m²). Wil je meer informatie over het zelf ontwerpen en afbouwen van een loft in Top-Up? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Top-Up lofts- Buiksloterham?

Bekijk ook het project Top-Up lofts- Buiksloterham

In verkoop
Meer informatie

Top-Up lofts- Buiksloterham

AMSTERDAM


€ 437.500 tot € 850.000
99 m2 - 149 m2 woonoppervlakte
6 woningen beschikbaar