Top-Up Amsterdam | 1 augustus Open Huis

23 juli 2019

Royaal wonen (149 m²) op een toplocatie aan het water: het is mogelijk in de Top-Up lofts in de Buiksloterham. Als koper heb je hier de ruimte om zelf de indeling en afwerking van jouw 3 meter hoge loft te bepalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan naar het Open Huis op 1 augustus a.s.  

Top-Up is een modern complex met 28 woonwerklofts, gelegen aan de Johan van Hasseltkade in de Buiksloterham. De lofts worden volledig leeg opgeleverd. Dit wil zeggen zonder schachten en meterkasten. Je krijgt dus de unieke kans om de gehele loft naar jouw smaak in te delen en af te werken. Heb je bijvoorbeeld altijd al een open eilandkeuken gewild? Of wil je juist een subtiele scheiding tussen de woonkamer en keuken? In Top-Up heb je alles in eigen hand. Bovendien worden de lofts naar verwachting al in december opgeleverd! 

Op dit moment zijn er nog enkele lofts beschikbaar van 149 m². Naast een royale woonruimte beschikken deze lofts ook over een buitenruimte van maar liefst 29 m². Wil je meer weten over het zelf ontwerpen en laten afbouwen van jouw loft in Top-Up? Kom dan a.s. donderdag 1 augustus tussen 16:00 en 18:00 uur naar het Open Huis in het naastgelegen gebouw PATCH22 (Johan van Hasseltkade 280).