The Double | Huren in hartje Amsterdam

12 februari 2019

Centraal in Amsterdam, tussen de Prins Hendrikkade en het Waterlooplein en tussen het centraal station en Artis, worden exclusieve appartementen in The Double gebouwd: Urban Studios. The Double bestaat uit twee gebouwen met daartussen een binnentuin met terrassen en Japanse invloeden en eronder een parkeergarage. Een heerlijke omgeving om te wonen! 

Urban Studios laten je kennismaken met het stedelijke leven. Vorm, functionaliteit, interieur en exterieur vloeien hier logisch voort uit één design. In de studio's worden de vloeren, keuken, badkamer, het sanitair en de kasten onderdeel van het totaaldesign van de internationaal vermaarde architect Wiel Arets.

The Double bestaat in totaal uit 45 woningen. 23 appartementen zijn voor de verkoop beschikbaar gesteld en inmiddels allemaal verkocht. De overige 22 apartementen zijn bestemd voor de verhuur en beschikken over een woonoppervlakte variërend van 91 tot 95 m². Hiervan zijn er op dit moment nog enkele beschikbaar. Heb je interesse? Neem dan contact op met de betreffende makelaar. 

Bekijk het nieuwbouwproject The Double »