Terug in verkoop: mooie maisonnette in Wonen in Jardin

15 juli 2021

Onlangs is er een prachtige maisonnette terug in verkoop gekomen in het project Wonen in Jardin. Deze fijne woning ligt op de 3e en 4e verdieping, heeft maar liefst 3 slaapkamers en beschikt ook nog eens over een heerlijk, groen terras op het zonnige zuiden.

De nog beschikbare maisonnette (bouwnummer 3.7) biedt jou, met een woonoppervlakte van 119 m², alle ruimte om fijn te wonen. De woonkamer is riant en beschikt over openslaande deuren naar het heerlijke terras. Boven, waar ook de entree zich bevindt, zijn 3 ruime slaapkamers en een mooie badkamer te vinden. Ook vind je hier een goede bergruimte met aansluiting voor de wasmachine en droger. Kortom, deze maisonnette is perfect voor gezinnen of mensen die lekker wat ruimte zoeken en toch in de stad willen wonen. De koopsom voor deze woning bedraagt € 529.500,- v.o.n. Daarnaast heb je de exclusieve optie om een privéparkeerplaats te kopen in het gebouw.

Het project Wonen in Jardin
Wonen in Jardin wordt een modern hof met 40 comfortabele woningen rondom een grote, groene binnentuin. Het project ligt op Centrumeiland op IJburg. Hier heb je de Amsterdamse binnenstad binnen handbereik, maar ben je ook zo de stad uit, op het water of in de natuur.

Interesse?
Heb jij interesse in deze mooie maisonnette in Wonen in Jardin? Laat deze kans dan niet schieten en neem contact op met de makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Bekijk ook het project Wonen in Jardin

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Wonen in Jardin

Amsterdam

46m - 164m woonoppervlakte
€ 249.000 tot € 750.000