SUD Amsterdam | Trendy wonen in Amsterdam Zuid

07 maart 2019

Wonen in een heel aantrekkelijk stukje Amsterdam. Op een plek waar je de dynamiek van de stad voelt en toch rust en veiligheid vindt. Waar je met elk vervoermiddel zo de stad in en uit bent. In een appartement of penthouse dat in alles kwaliteit uitstraalt. Dat is SUD.

De bouw is al volop bezig. Begin 2020 staat er met SUD een gebouw dat zich qua architectuur en detaillering identificeert met het klassieke Plan Berlage dat Oud Zuid zo typeert. Hoogwaardige nieuwbouw geïnspireerd op de klassieke stijlen van de oude stad.

Op dit moment zijn in SUD nog enkele appartementen en twee luxe penthouses beschikbaar van 118 m² tot 204 m². Comfortabele woningen, ontworpen om maximaal te genieten van licht en ruimte. Hoe lekker is het om te leven met circa drie meter hoge plafonds en gevels met heel veel glas? De gemakken en faciliteiten van SUD, waaronder natuurlijk een lift maar ook een pakkettenservice en een eigen parkeergarage, maken het leven net even wat aangenamer. En SUD is klaar voor de toekomst; de appartementen worden gasloos gebouwd en zijn zeer energiezuinig. Op een paar minuten lopen ligt station RAI en met de auto ben je direct op de A10.

Heb je interesse in wonen in SUD? Maak een afspraak met de verkopend makelaar voor een oriënterend gesprek.