Start verkoop Elements: Sneak preview event 24 september

16 september 2022

Het is zover: op 24 september start de verkoop van Elements. Tijdens de sneak preview wordt het gebouw en de verschillende woningtypen gepresenteerd. Daarnaast start de inschrijving voor de eerste 11 appartementen van 39 tot 116 m2 vanaf circa 350.000 euro.

Binnenkort kun je op de website van de makelaars van Elements alle informatie vinden die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken, zoals een woningzoeker met plattegronden en de prijs van elke woning. Je ontvangt een bericht, zodra deze informatie beschikbaar is. 

Wil je langskomen op het event 24 september te George Marina, Spaklerweg 10A te Amsterdam? Je kunt je aanmelden via deze link. Mocht je er niet bij kunnen zijn, dan kun je na 24 september je vragen stellen aan makelaars Broersma Wonen of Eefje Voogd Makelaardij via info@elements-living.nl.

Wonen in Elements
Elements wordt gebouwd aan de Amstel. Met vele extra’s waarvan je kunt genieten zoals groene daktuinen, een gemeenschappelijke huiskamer, co-working spaces en een gezellige bar. Elements heeft ook een zwembad met uitzicht over de Amstel. Meer informatie over dit prachtige project vind je op de projectpagina.

Online inschrijven vanaf 24 september
Vanaf 24 september kun je inschrijven voor een van de eerste appartementen. Doe dit uiterlijk maandag 10 oktober 11:00 uur, want daarna vindt de toewijzing plaats. De andere appartementen volgen later. Je krijgt voorrang bij een volgende fase als je in deze ronde geen woning aangeboden krijgt. 

Financieel advies 
Win nu alvast financieel advies in. Dan ben je goed voorbereid en op de hoogte van wat er mogelijk is. Bij de inschrijving vragen we je namelijk om een financiële toetsing. Dit is een verklaring van een bank of hypotheekadviseur, dat financiering haalbaar is. Bij het event zijn hypotheekadviseurs aanwezig voor financiële vraagstukken.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Elements?

Bekijk ook het project Elements

In verkoop
custom media
Meer informatie

Elements

Amsterdam

43 woningen beschikbaar
39m - 150m woonoppervlakte
€ 420.000 tot € 1.570.000