Spartaan Fase 1 Amsterdam | Luxe appartementen vlakbij de binnenstad

17 februari 2019

Rond een groen en kindvriendelijk binnenhof tussen de Jan van Galenstraat en de voetbalvelden wordt het Hof van Spartaan gerealiseerd. Een buurt waarin wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport met elkaar worden gecombineerd. Kortom, een bijzonder aantrekkelijke woonomgeving voor zowel jong als oud!

De eerste fase van de Spartaan omvat 40 appartementen. Elk appartement wordt opgeleverd met luxe sanitair, modieus tegelwerk en vloerverwarming in het gehele appartement. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van een eigen berging én buitenruimte. Heerlijk op het balkon ontbijten of een borreltje drinken na een werkdag, het kan allemaal. En vergeet ook zeker niet van het prachtige uitzicht te genieten. 

Op dit moment zijn er nog slechts drie appartementen beschikbaar. Twee hiervan hebben een woonoppervlakte van 186 m² en de ander van 154 m². De ruimte, luxe afwerking en de goede bereikbaarheid zorgen voor een buitengewoon hoog wooncomfort. Wil jij dit dagelijks ervaren? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.