Het Sluishuis, Amsterdam | High-end appartementen en penthouses

26 november 2019

Het Sluishuis vormt de entree van het hippe IJburg, een ultramoderne woonwijk ten oosten van de binnenstad. In dit carré-vormige baken aan het IJ komen diverse huur- en koopappartementen en penthouses, volledig gericht op het leven aan het water. 

Het Sluishuis biedt een mix van koop- en huurappartementen met verschillende afmetingen. Ook de ligging en het uitzicht is telkens anders. Zo voorziet het Sluishuis in de woonwensen van een gevarieerde groep bewoners, uit alle leeftijden en gezinssamenstellingen.

Naast de luxe inrichting en hoogwaardige afwerking, kenmerkt het Sluishuis zich door de levendige, heerlijke woonomgeving op het water, geheel naar voorbeeld van de typisch Amsterdamse buurten binnen de ring. Jonge professionals van over de gehele wereld, gezinnen, senioren en watersportliefhebbers vinden in het Sluishuis een van de beste nieuwe locaties om te wonen. 

De verkoop van de eerste appartementen in het iconische Sluishuis is gestart. Naar verwachting kunnen de eerste bewoners in 2022 hun appartement betrekken.

Bijzonder aan dit nieuwbouwproject is dat de appartementen worden toegewezen op volgorde van aanvraag van het aankoopgesprek. Het beschikbare aanbod is dus daadwerkelijk beschikbaar en niet onder optie. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluishuis?

Bekijk ook het project Sluishuis

In verkoop
Meer informatie

Sluishuis

Amsterdam


- € 1.504.567
38 m2 - 192 m2 woonoppervlakte
16 woningen beschikbaar