Samen huren en delen: ruime vrije sector huurwoningen in Juf Nienke!

17 november 2022

Goed nieuws: het gebouw Juf Nienke met de prachtige huurappartementen op Centrumeiland op IJburg is bijna gereed. De prognose oplevering is al begin december a.s. Er zijn nog enkele grotere woningen beschikbaar. Nu huren is dus al binnenkort de sleutel krijgen!

Samen met je zus, broer, vriend of collega huren? Dat kan in Juf Nienke! Je kan de woning samen huren, in totaal met één andere huurder!

**** EXCLUSIEF KIJKMOMENT ****
Voor de nog beschikbare vrije sector huurappartementen vanaf € 1.800 biedt de makelaar een exclusief kijkmoment ín Juf Nienke op VRIJDAG 18 NOVEMBER en DONDERDAG 24 NOVEMBER a.s. Interesse? Bel de makelaar om de afspraak in te plannen. Alleen op afspraak kan je een selectie van deze woningen bezoeken.

HET GEBOUW
Juf Nienke is een bijzonder gebouw dat uitnodigt tot onderzoeken, verblijven, ontmoeten, bewegen en uitwisselen. Robuust, dynamisch en nieuwsgierig. En bovenal geldt: Juf Nienke wordt gasloos (!), circulair, natuurinclusief, energiepositief en voorzien van zonnepanelen en is daarmee één van de meest duurzame woongebouwen van Amsterdam.

DE WONINGEN
De plattegronden zijn flexibel, slim indeelbaar en bieden daardoor de mogelijkheid mee te groeien met de veranderende behoefte van de bewoners. Geen enkele woning van Juf Nienke is alleen op het noorden of alleen op het oosten georiënteerd. Alle woningen zijn gelegen aan een ruime galerij. Daarnaast hebben de bewoners toegang tot een collectief ontmoetingsdek en een grote binnentuin. De vrije sector huurwoningen hebben ook een ruime en goed georiënteerde privé-buitenruimte.

BESCHIKBAAR WONINGAANBOD
De grote nog beschikbare woningen variëren van ruimtelijke appartementen met uitzicht over het water tot mooie gezinswoningen met meerdere woonlagen (huurprijs circa € 1.809 tot € 2.304):
- gezinswoningen van circa 96 tot 110 m²
- appartementen van circa 91 tot 116 m²
De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten en exclusief huur van een parkeerplaats.

Meer informatie over de woningen vind je op de projectwebsite. Op die site vind je alle informatie, zoals prijslijst, overzicht en plattegronden. Ook staat er een uitgebreide Wegwijzer, met toelichting over het project, de procedure, inkomenseisen en alles wat je moet aanleveren.

VOORWAARDEN
Om in aanmerking te komen voor een woning in Juf Nienke dien je te voldoen aan de inkomensnorm. Voor één persoon geldt een inkomensnorm van tenminste circa 35 maal de kale huurprijs en voor twee personen een gezamenlijk jaarinkomen van tenminste circa 55x de kale huurprijs bruto per jaar.

Huurder dient in principe zelf aan de inkomenseis te voldoen. Er wordt niet verhuurd aan studenten en er wordt niet gewerkt met garantstellingen of borgstellingen door ouders of derden. De woning moet worden gebruikt als hoofdverblijf, voor eigen bewoning en de huurder dient zich na oplevering in te schrijven op dit adres.

Welkom in de wereld van Juf Nienke!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Juf Nienke?

Bekijk ook het project Juf Nienke

In verhuur
custom media
Meer informatie

Juf Nienke

Amsterdam

33 woningen beschikbaar
48m - 116m woonoppervlakte
€ 946 tot € 2.304