Saffraan, Almere | Verkoop verloopt voorspoedig

13 april 2019

18 maart is de verkoop gestart van de 9 appartementen in appartementencomplex de Saffraan. Op dit moment zijn er nog slechts enkele appartementen beschikbaar. Wil jij wonen in een omgeving met strand, bos en duinen? Wacht dan niet langer en schrijf je in! 

Alle appartementen in de Saffraan hebben een aantrekkelijke indeling met grote woonkamer, twee ruime slaapkamers en een berging. De twee appartementen op de begane grond hebben een ruime tuin op het zuiden. De appartementen op de verdiepingen hebben een hoekbalkon met ruim zicht en veel zon. Uiteraard is het penthouse ook voorzien van een groot terras waar je heerlijk van de zon kunt genieten.

Over zon gesproken: het appartementencomplex is voorzien van zonnepanelen op het dak. Elk appartement krijgt de beschikking over 4 zonnepanelen. Hierdoor profiteer je van een lage energierekening. Daarnaast worden de woningen aangesloten op stadsverwarming die zorgt voor verwarming en warm tapwater. De hoofdverwarming is vloerverwarming.

Heb jij interesse in één van deze gewilde appartementen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele status. 

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Saffraan

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Saffraan

Almere

93m - 146m woonoppervlakte
€ 300.000 tot € 510.000