Saffraan, Almere | Start verkoop 18 maart

16 maart 2019

Geef jij de voorkeur aan groen en gezond wonen in een comfortabel appartement in een omgeving met strand, bos, duinen, scholen en tal van sportaccommodaties? Dan is dit kleinschalige appartementengebouw "Saffraan" in Almere een uitstekende keuze. Bovendien ben je binnen vanaf hier binnen 20 minuten in Amsterdam.

De naam van het complex is afgeleid van de kleur van de gevelsteen: Saffraan. Dit geeft het gebouw een warme en zonnige uitstraling. Ook in de centrale hal komt deze kleur terug. Hierdoor voel je je meteen welkom wanneer je de Saffraan binnenstapt. 

In het complex worden 9 appartementen gerealiseerd. Alle appartementen hebben een aantrekkelijke indeling met een grote woonkamer, twee ruim bemeten slaapkamers en een berging. De twee appartementen op de begane grond hebben een ruime tuin op het zuiden. De appartementen op de verdiepingen hebben een hoekbalkon met ruim zicht en ook veel zon. En uiteraard is het penthouse ook voorzien van een groot terras waar je heerlijk van de zon kunt genieten.

Heb jij interesse in één van de appartementen? Vanaf 18 maart is het mogelijk om jezelf online in te schrijven. Je bent ook van harte welkom op de Open Dag op 30 maart. Tussen 11:00 en 15:00 uur staan de makelaars op de bouwplaats voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. 

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Saffraan

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Saffraan

Almere

93m - 146m woonoppervlakte
€ 300.000 tot € 510.000