Nog één royaal herenhuis beschikbaar in De Nieuwe Loet, Castricum

18 juni 2020

In het monumentale Paviljoensgebouw op het voormalige landgoed Bosch en Duin is nog één herenhuis beschikbaar. De woning heeft een woonoppervlak van 284 m² en een plafondhoogte van 4 meter. Op deze plek voelt wonen als een permanente vakantie. 

De Nieuwe Loet ligt in het uitgestrekte duingebied bij Bakkum en Castricum aan Zee op zo’n tien minuten fietsen van het strand. Hier ervaar je rust en ruimte met de gemakken en gezelligheid van Castricum dichtbij. Daarnaast zijn Amsterdam en Haarlem goed bereikbaar, zowel met de auto als de trein. 

Het beschikbare herenhuis is gelegen aan de Oude Parklaan 31. De woning heeft een zeer ruime living, een zonnige achtertuin op het zuid-oosten, drie ruime slaapkamers, een ruime zolder, en op twee plekken plaats voor badkamers. De voorzijde van het Paviljoen kijkt uit op het eigen park van De Nieuwe Loet en de achterliggende bomenrij van de Oude Parklaan. De vraagprijs bedraagt € 1.200.000,- V.O.N. inclusief parkeerbox met ruimte voor twee auto's. 

Wil jij wonen in deze kleinschalige, luxueuze woonbuurt? Neem dan contact op met de verkopend makelaar via +31 20 305 97 88 of nieuwbouw@broersma.nl. Goed om te weten: alle woningen zijn opgeleverd. Dit wil zeggen dat je de woning direct na de koop kunt betrekken. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Loet Monumentale Herenhuizen?

Bekijk ook het project De Nieuwe Loet Monumentale Herenhuizen

In verkoop