Paasactie De Jacob, Amsterdam: rentevrijstelling bij kopen laatst beschikbare stadsappartement

31 maart 2023

Er is opnieuw één prachtig stadsappartement binnen het nieuwbouwproject De Jacob beschikbaar gekomen! Koop je dit appartement rond Pasen, dan geldt een rentevrijstelling en zijn de kosten van reeds bestelde upgrading afwerking inbegrepen in de koopsom.

De prognose oplevering van dit vergevorderde project is al in het eerste kwartaal van 2024. Zie jij jezelf hier al wonen, genietend van het stadse leven, maar toch midden in het groen?

JACOB'S PAASACTIE!!!
Koop je dit mooie stadsappartement nog rond Pasen 2023 aan? Bij koop (= tekenen koopcontract) vóór 15 april a.s. geldt een rentevrijstelling voor alle tot dan toe opgebouwde rentes. Ook zijn de kosten van upgrading afwerking van deze woning (= reeds besteld meerwerk à € 1.549) inbegrepen in de koopsom!

Bekijk het appartement >>

Dit comfortabele stadsappartement van circa 72 m2 heeft twee slaapkamers en is gelegen in gebouw Gerard op de 2e verdieping, op de kop aan de groene binnentuin. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar en loop je door naar de slaapkamers, het aparte toilet en de badkamer met wastafel en inloopdouche. In de woonkamer, gelegen op de hoek dus lekker licht, is meer dan genoeg ruimte voor een rechte of hoekkeuken. Hier kook je straks zonder gas en dus lekker duurzaam. Zet een mooie eettafel neer en maak er helemaal jouw eigen plek van.

Het ruime balkon is perfect voor jouw eerste kop koffie van de dag. Open de deur en stap de frisse buitenlucht tegemoet. Je kunt hier een leuk balkonsetje neerzetten: dit is echt het verlengde van binnen. Vanuit de hal heb je ook toegang tot een berging, waar de wasmachine en droger passen. Zo woon je hier praktisch en geniet je optimaal van jouw leven in de stad.

De koopsom is € 524.840 vrij op naam, inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon, exclusief servicekosten. Je kan er ook nog een parkeerplaats à € 27.500 bijkopen. Erg handig, want er wordt door de gemeente Amsterdam geen parkeervergunning op straat verleend. De woning is bestemd voor zelfbewoning.

De Jacob: 92 ruime koopwoningen
De 92 koopwoningen in De Jacob hebben een gezamenlijke binnentuin tussen de drie woonblokken. Hier vind je ook een afgesloten parkeerterrein waar parkeerplaatsen te koop zijn speciaal voor bewoners. De stadsappartementen en gezinswoningen van De Jacob zijn verdeeld over drie woonblokken: Eduard, Ferdinand en Gerard.

Duurzaam wonen
In De Jacob doen we verschillende dingen om het wonen hier zo groen mogelijk te maken. Met planten en bomen in de omgeving, maar ook op gebied van duurzaamheid! Zo liggen er zonnepanelen op het dak, zijn de overige daken voorzien van groen sedum, krijgen de woningen een eigen warmteaansluiting, vloerverwarming in plaats van radiatoren én kook je op een elektrische inductiekookplaat. En wist je dat elke kamer een eigen ruimtethermostaat krijgt? Zo kun je de temperatuur per ruimte instellen. Maar ook met de goede isolatie ga je straks veel energie besparen. Hier ga je echt duurzaam wonen.

Stads & groen wonen
De ligging van De Jacob is simpelweg goed. Je woont hier dichtbij het centrum van Amsterdam, maar toch in een groene omgeving. Binnen no-time fiets je naar het Vondelpark en ook een rondje Sloterplas ligt op maar enkele minuten afstand. Perfect voor als je een stukje wilt wandelen, skaten of joggen. Ook de bereikbaarheid met ov, fiets en auto is gunstig. Zo stoppen de trein, bus en metro letterlijk om de hoek bij de Lelylaan of de Postjesweg. In de omgeving zijn veel restaurants, supermarkten, parken, scholen en sportgelegenheden. Kortom, alles wat je nodig hebt ligt binnen handbereik.

Interesse? Bel snel naar Hallie & Van Klooster Makelaardij voor een afspraak en een kijkje bij de prachtige maquette via (020) 6 816 716 en kijk voor meer info op de projectwebsite hieronder.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project De Jacob

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

De Jacob

Amsterdam

48m - 122m woonoppervlakte
€ 324.000 tot € 749.840