High End | Ontwerpsessie met de architect

15 juli 2020

Inmiddels zijn 11 van de 16 appartementen gekocht door enthousiaste toekomstige bewoners. In een persoonlijke ontwerpsessie krijgen de kopers tips voor het interieur van hun toekomstige woning. Wil jij ook wonen in High End? De laatste woningen zijn nu te koop.

Luxe wonen in Amsterdam Noord
High End ligt aan de Distelweg in Amsterdam Noord, tussen Eye en NDSM. Met de fiets en de pont ben je binnen een kwartier bij CS. Met de auto ben je met ongeveer 5 minuten op de Ring A10.

Er zijn nog enkele driekamer appartementen:

• Woonoppervlakte 86 en 92 m²
• Een balkon op het zuiden
• Twee slaapkamers (derde slaapkamer mogelijk)
• Ramen van vloer tot plafond

Ontwerpsessie met de architect
De architecten van High End streven ernaar om elke toekomstige bewoner 'custom made' woonplezier te geven. Daarom krijgen alle kopers van een appartement in High End een persoonlijke ontwerpsessie met tips voor het interieur van hun toekomstige woning. 

Wordt dit jouw toekomstige woonplek?
Koopsom vanaf € 530.000,- v.o.n. (inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht). Een parkeerplaats koop je erbij voor € 37.500,- v.o.n. Naar verwachting start de bouw in september en vindt de oplevering eind 2021 plaats.

Wil je ook ontwerpen met je eigen architect? Neem dan contact op met de makelaar voor een afspraak. Zij vertellen je graag meer over wonen in High End. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom High End?

Bekijk ook het project High End

In verkoop
Meer informatie

High End

Amsterdam


€ 320.000 tot € 845.000
47 m2 - 153 m2 woonoppervlakte