Nog 1 penthouse te koop | Bold Sky Villas Amsterdam

23 januari 2021

In het nieuwbouwproject Bold Sky Villas Amsterdam (op Overhoeks aan 't IJ) is nog slechts één penthouse beschikbaar: Sky Villa Harbour Sunset. Hier geniet je elke dag weer van het spectaculaire uitzicht over het IJ en de binnenstad van Amsterdam.

Sky Villa Sunset Harbour XXL 
Verdieping: 23 & 24
Woonoppervlakte: 374 m²
Buitenruimte: 46 m²
Parkeren: één plek in de parkeerbox en één op een parkeerplaats
Prijs incl. parkeerplaatsen: € 3.680.000 v.o.n. op basis van van een jaarlijkse canonbetaling en exclusief rente

Deze royale Sky Villa kenmerkt zich door een vijf meter hoge glazen façade met twee complete leefverdiepingen en een prachtige vide. Door de gunstige ligging schijnt de middagzon direct op het riante terras en zie je de zon vanuit de woning ondergaan. De Sky Villa wordt standaard opgeleverd met veel oog voor detail en voorzien van luxe natuurlijke materialen als staal, hout en glas. Door de immense ruimte in zowel hoogte als oppervlak heb je de vrijheid om eigen keuzes te maken wat betreft de indeling en inrichting.

De schitterende ligging, luxe voorzieningen en spectaculaire vergezichten, maken de hypermoderne Sky Villa’s onderdeel van de absolute top van de Amsterdamse woningmarkt. Inmiddels is de bouw gestart en staat de oplevering van BOLD gepland in de zomer van 2021. Word jij de eigenaar van het laatste beschikbare penthouse? Neem dan contact op met de makelaar

Bekijk ook het project Bold Sky Villas Amsterdam

In verkoop
custom media
Meer informatie

Bold Sky Villas Amsterdam

Amsterdam

2 houses available
€ 1.773.026 tot € 4.400.000