Nassau 21: 6 luxe lofts in Oud Zuid

08 september 2020

Op de hoek van het Emmaplein en de Oranje Nassaulaan, direct bij het Vondelpark, wordt Nassau 21 gebouwd: 6 luxe lofts met een oppervlakte van ca. 185 tot 235 m². De appartementen zijn per lift bereikbaar. Alle buitenruimtes liggen op het zuiden.

Architectuur & design
Voor deze unieke locatie, waar nu nog een kantoorpand staat, ontwierp Rijnboutt architecten een transparant gebouw met een vloeiend lijnenspel en hoogwaardige materialen. De gebogen erkers bieden een riant uitzicht op het groene monumentale Emmaplein.

6 unieke woningen
Nassau 21 biedt twee benedenwoningen, drie appartementen over een hele verdieping en een penthouse met dakterras. Wolterinck Interior Design ontwierp doordachte flexibele plattegronden. De indeling kan geheel naar uw wens worden aangepast. De appartementen worden aangeboden inclusief algehele afbouw, met een 'custom made' keuken, stijlvol sanitair, vloerafwerking en inbouwkasten. In het ontwerp is veel aandacht besteed aan comfort, veiligheid en duurzaamheid. De prijzen zijn vanaf € 2.600.000 v.o.n.

Exclusieve preview
Graag nodigen wij u uit voor een exclusieve preview op 12 september. Op de locatie waar Nassau 21 wordt gebouwd, laten wij u graag kennismaken met het uitzicht van de appartementen en het ontwerp van het toekomstige gebouw. Wilt u hiervoor een afspraak maken of heeft u vragen? Neem dan contact op met de makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom NASSAU 21?

Bekijk ook het project NASSAU 21

In verkoop
Meer informatie

NASSAU 21

Amsterdam


€ 2.600.000 tot € 3.660.000
188 m2 - 238 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar