Modern wonen in authentieke Andreaskerk | Amsterdam Oud-Zuid

06 mei 2019

In De Andreaskerk in het geliefde Oud-Zuid van Amsterdam worden in totaal 10 bijzonder prettige en moderne gezinswoningen gerealiseerd. Dicht bij het Vondelpark, uitvalswegen en vele winkels en restaurants. Je kunt jezelf nog steeds aanmelden voor het verkoopevent, dat plaatsvindt van 9 tot en met 12 mei.  

De Andreaskerk ligt midden in een fraai bouwblok aan de Andreas Schelfhoutstraat in Stadsdeel Zuid. De locatie van de kerk biedt het beste van twee werelden. De vele voorzieningen, bereikbaarheid en levendigheid van Amsterdam – tegenover de rust, privacy en het groen van de binnenplaats.

De woningen hebben een woonoppervlak van ca. 91 tot 167 m² en hebben courante indelingen met drie tot vijf slaapkamers, luxe badkamers, ruime woonkeukens én zonnige tuinen. Het authentieke gebouw met zijn specifieke details én de moderne architectuur geeft de woningen een uniek aanzien. Licht en ruimte voeren er de boventoon.

Alle woningen worden turnkey opgeleverd inclusief parketvloeren, badkamers en keukens. Indien wensenlijk kun je de keuken na oplevering in eigen beheer laten uitvoeren. Daarnaast is er een parkeerplek voor een emissieloze auto te koop en is er de mogelijkheid voor het stallen van fietsen.

Heb jij interesse in dit unieke woonproject? Meld je dan aan voor het verkoopevent via de projectwebsite.