Loef Buiksloterham: Nog enkele appartementen te koop

17 april 2020

In appartementengebouw Loef in de wijk Buiksloterham & Co zijn nog een aantal 3- en 4 kamerappartementen beschikbaar met een woonoppervlak tussen de 84 en 90 m². Vanuit de appartementen heb je een prachtig uitzicht over het water. 

Loef staat voor goed en compleet wonen. Alle appartementen beschikken straks over een mooie afwerking, een open keuken met inbouwapparatuur, goed sanitair en tegelwerk en worden voorzien van vloerverwarming. Uiteraard is het gebouw voorzien van een comfortabele lift. 

De 3- en 4 kamerappartementen aan de waterzijde hebben een vanaf-prijs van € 480.000 v.o.n. Ook is er een penthouse beschikbaar. Deze ligt op de 8e verdieping, heeft een woonoppervlak van 112 m² en beschikt over twee slaapkamers. De prijs voor het penthouse is € 750.000 v.o.n. Alle koopsommen zijn inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht. Bij de appartementen koop je een parkeerplaats van € 30.500 v.o.n.

Loef telt in totaal 37 appartementen. Alle woningen hebben tenminste één prachtige buitenruimte, veelal met vrij uitzicht over het water. Het binnengebied van Loef wordt ingericht als gezamenlijke binnentuin. De perfecte plek om je nieuwe buren beter te leren kennen! Op de begane grond bevinden zich de privébergingen voor alle woningen en een bedrijfsruimte, bestemd voor de horeca. Parkeren is mogelijk in de parkeergarage in gebied C.

Wonen in Buiksloterham & Co
In deze stoere, circulaire wijk komen in totaal zo’n 520 woningen. Vintage winkeltjes, restaurantjes, cafés, Tolhuistuin en een sportschool liggen op steenworp afstand. Bovendien brengt het gratis pontje je in 4 minuten over het IJ naar het Centraal Station en ben je met de auto in een mum van tijd op de Ring A10.

Inschrijven of meer informatie?
Inmiddels is bijna 80% van het project verkocht. Je kunt je nog wel inschrijven voor een van de nog beschikbare appartementen. Wil je eerst meer informatie? Kijk op de projectwebsite van LOEF of neem contact op met de verkopend makelaar. 

Would you like to stay informed about similar projects

Bekijk ook het project Loef

Volledig verkocht
Meer informatie

Loef

Amsterdam


€ 480.000 tot € 750.000
84 m2 - 112 m2 woonoppervlakte