Key West, Amsterdam | Verhuur is gestart

29 mei 2019

In het hoogwaardige renovatieproject Key West, gelegen aan de Sloterplas in Amsterdam, worden 21 fantastische turn-key appartementen opgeleverd. De appartementen zijn luxe afgewerkt en hebben een woonoppervlak variërend van 41 tot 67 m². Bovendien zijn de appartementen naar verwachting medio juni 2019 al te betrekken!

Alle appartementen in Key West zijn voorzien van een moderne keuken, luxe badkamer met inloopdouche, separaat toilet, was-droogcombinatie, raamdecoratie in de woon- en slaapkamer en op maat gemaakte kastenwanden. Daarnaast beschikken de appartementen over vloerverwarming én een schitterend vrij uitzicht over de Sloterplas. 

Key West is gelegen aan de Sloterplas, de trots van Nieuw-West. Het gebied rondom de Sloterplas is volop in ontwikkeling. Dit zie je niet alleen aan de nieuwe buurttentjes, maar ook aan het vernieuwde zwemstrand. Recreatiemogelijkheden zijn er dan ook genoeg in deze omgeving: van zwemmen in het Sloterparkbad tot bootje varen op de Sloterplas, een rondje wandelen of een potje tennissen. Daarnaast ligt het centrum van Amsterdam op korte fietsafstand en zijn er diverse tram- en busverbindingen op loopafstand. Met de auto ben je zelfs binnen drie minuten op de Ring A10. Kortom, een ideale woonomgeving! 

Heb jij interesse in een design appartement aan de Sloterplas? Wacht dan niet langer en schrijf je in via de projectwebsite

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Key West

Volledig verhuurd
custom media
Meer informatie

Key West

Amsterdam

1 woning beschikbaar
41m - 67m woonoppervlakte
€ 1.175 tot € 1.575