KAAP, Amsterdam: laatste penthouse beschikbaar

20 april 2022

Op een bijzondere locatie in Amsterdam-Noord, tussen Eye en NDSM, is de bouw gestart van het nieuwbouwproject KAAP. Eind 2024 zullen de vijf kleinschalige gebouwen gereed zijn voor hun nieuwe bewoners. In gebouw Verde is nog een laatste penthouse beschikbaar.

Riant wonen in een penthouse van circa 338 m²
Leef zowel binnen als buiten in deze zeer ruime woning met vier grote terrassen en panoramisch uitzicht over het IJ en de skyline van Amsterdam. De indeling van het penthouse kan in overleg naar jouw wensen worden aangepast. Bij de realisatie wordt veel aandacht besteed aan comfort en kwaliteit. Zo komt er in de gehele woning vloerverwarming met vloerkoeling voor een aangenaam binnenklimaat in de zomer. Onder het gebouw wordt een eigen parkeergarage gerealiseerd voor de bewoners, waar voor het penthouse twee parkeerplaatsen zijn gereserveerd.

KAAP Verde: stoer en exclusief
Het nog beschikbare penthouse bestrijkt de gehele zevende verdieping van gebouw Verde. Vanaf het water gezien is Verde het meest rechts gelegen gebouw van KAAP, met 15 exclusieve appartementen. Het gebouw, ontworpen door de architecten van PowerHouse, valt op door z’n strakke en heldere architectuur en de grote balkons. Rondom de ramen geven lijsten van zwart aluminium het gebouw een stoer accent.

Levendige en inspirerende woonomgeving
Het nieuwbouwproject KAAP wordt gebouwd op een landtong aan het einde van de Grasweg in Amsterdam-Noord. Het project bestaat uit de gebouwen Blanc, Horn, York, Coast en Verde. Het is een rustige plek in de luwte van de stad en ligt pal aan het water. Rondom de gebouwen wordt het Oeverpark aangelegd; een groene wandelzone langs het IJ. Amsterdam-Noord is levendig en inspirerend en ontwikkelt zich meer en meer tot het creatieve centrum van Amsterdam. Het zit vol contrasten. Van indrukwekkende moderne architectuur, hippe restaurants en leuke winkels tot industriële plekken en groene parken.

Meer weten?
De totale prijs van dit penthouse inclusief twee parkeerplaatsen bedraagt € 4.130.000,- v.o.n. In KAAP woon je erfpachtvrij.

Spreekt wonen in dit unieke penthouse jou aan en wil je graag meer weten? Kijk dan op de projectwebsite van KAAP voor meer informatie of neem contact op met de makelaar van het nieuwbouwproject. Deze staat je graag te woord.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom KAAP?

Bekijk ook het project KAAP

In verkoop
custom media
Meer informatie

KAAP

Amsterdam

1 woning beschikbaar
71m - 381m woonoppervlakte
€ 700.000 tot € 4.350.000