Juf Nienke, Amsterdam IJburg: vanaf medio januari al de sleutel!

06 januari 2023

Goed nieuws: het gebouw Juf Nienke met de prachtige huurwoningen op Centrumeiland op IJburg is gereed. De sleutels van deze spiksplinternieuwe woningen zijn al medio januari a.s. beschikbaar!

Er zijn nog maar enkele types te huur: van ruimtelijke 4-kamerappartementen met uitzicht over het water tot mooie gezinswoningen met meerdere woonlagen. De woonoppervlaktes liggen tussen de 91 m2 en 110 m2 met huurprijzen tussen de € 1.809 en € 2.169. Nu huren is al snel de sleutel krijgen en lekker wonen!

Open dagen
Wil je zelf een kijkje nemen in de nog maar paar beschikbare types huurwoningen? Bel het kantoor van verkopend makelaar Hallie & Van Klooster Makelaardij op (020) 6 816 716 om de afspraak in te plannen op DONDERDAGMIDDAG 12 JANUARI of ZATERDAGOCHTEND 14 JANUARI a.s. We ontvangen je graag dan in de ontvangstwoning Nydia Ecurystraat 6C.

Samen met je zus, broer, vriend of collega huren en de huurprijs samen delen? Dat kan ook in Juf Nienke! Je kan de woning samen huren, in totaal met één andere huurder!

Én ….. voor deze laatste beschikbare vrije sector huurwoningen geldt: huren in januari is pas betalen vanaf 1 maart 2023!

Over het nieuwbouwproject Juf Nienke
Juf Nienke bestaat straks uit drie bouwdelen met 61 prachtige huurappartementen, middelduur en vrije sector huur. Meer informatie kunt u zien op de projectwebsite. Op die site vind je alle informatie, zoals prijslijst, overzicht en plattegronden. Ook staat er een uitgebreide Wegwijzer, met toelichting over het project, de procedure, inkomenseisen en alles wat je moet aanleveren. Lees deze wegwijzer svp eerst voor je gaat inschrijven!

Beschikbaar woonaanbod
- 3-laagse gezinswoningen van ca. 96 tot 110 m2: van € 1.904 tot € 2.169
- 4-kamerappartementen van ca. 91 en 93 m2: van € 1.809 tot € 1.864

De genoemde prijzen zijn exclusief servicekosten en exclusief huur van een parkeerplaats.

Parkeren
In totaal zijn er 19 parkeerplaatsen voor de huurders van de woningen beschikbaar. Deze worden in eerste instantie aangeboden aan de huurders van enkele types vrije sector huurwoningen. Belangrijk: vanuit de gemeente Amsterdam geldt dat huurders van een woning in Juf Nienke niet in aanmerking komen voor een vergunning voor parkeren op straat.

Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor deze woningen dien je te voldoen aan de inkomensnorm. Voor één persoon geldt een inkomensnorm van tenminste circa 35 maal de kale huurprijs en voor twee personen een gezamenlijk jaarinkomen van tenminste circa 55x de kale huurprijs bruto per jaar.

Huurder dient in principe zelf aan de inkomenseis te voldoen, in overleg is een garantstelling of borgstelling door bijvoorbeeld ouders bespreekbaar. Er wordt niet verhuurd aan studenten. De woning moet worden gebruikt als hoofdverblijf, voor eigen bewoning en de huurder dient zich na oplevering in te schrijven op dit adres.

Interesse? Bel naar Hallie & Van Klooster Makelaardij via (020) 6 816 716 en kijk voor plattegronden, prijslijst en meer info op de projectwebsite.

Welkom in de wereld van Juf Nienke!