Jardin: Duurzaam wonen nabij de binnenstad van Amsterdam

19 januari 2021

Op Centrumeiland in IJburg, niet ver van de Amsterdamse binnenstad, wordt Jardin gerealiseerd. Hier vind je straks een modern hof met 40 duurzame woningen rondom een grote, groene binnentuin. Met een gevarieerd woningaanbod biedt dit project voor ieder wat wils.

De woningen in Jardin zijn beschikbaar in verschillende varianten en afmetingen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een compact stadsappartement, een gezinsappartement met balkon of een appartement met loggia? Jardin heeft het allemaal. Alle varianten zijn voorzien van mooie leefruimtes en praktische slaapvertrekken. Daarnaast hebben bijna alle woningen, naast de collectieve binnentuin, ook een grote eigen buitenruimte. De verkoopprijzen variëren van € 249.000 tot € 750.000 v.o.n. op basis van jaarlijkse canon.

Duurzaam
Op Centrumeiland is duurzaamheid erg belangrijk. Met duurzame manieren om energie op te wekken (zoals zonnepanelen), het opvangen van regenwater, het als bewoner zijnde gebruik kunnen maken van deelfietsen en -auto’s, groene terrassen en een collectieve binnentuin, sluit het nieuwbouwproject Jardin hier perfect op aan.

Locatie
In Jardin heb je vele voorzieningen binnen handbereik. Op Centrumeiland vind je onder andere diverse winkels, scholen en sportvoorzieningen en heb je een stadstrand op loopafstand. De directe omgeving van Jardin is weelderig groen, met een natuurrijke omgeving - waar je volop kunt wandelen en fietsen - om de hoek. Daarnaast ben je met de tram in ongeveer 20 minuten in hartje Amsterdam.

Meer informatie?
Spreekt wonen in Jardin jou aan en ben je benieuwd welke woningen nog beschikbaar zijn? Neem dan contact op met de makelaar voor meer informatie en het actuele aanbod.

Bekijk ook het project Wonen in Jardin

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Wonen in Jardin

Amsterdam

46m - 164m woonoppervlakte
€ 249.000 tot € 750.000