IJsselmeerstraat, Amsterdam-Noord | Binnenkort in verkoop

20 februari 2019

Ultiem genieten van groen, rust en ruimte op slechts 10 autominuten van het centrum van Amsterdam. 
In de nieuwe woonwijk "het Entreegebied" in de pittoreske Schellingwoude buurt vind je het allemaal. Aan de IJsselmeerstraat, onderdeel van deze nieuwe wijk, worden vier unieke appartementen met royale buitenruimtes gerealiseerd. Je profiteert hier van een goede bereikbaarheid, kindvriendelijke omgeving en allerlei voorzieningen op een steenworp afstand. 

De appartementen hebben een woonoppervlakte variërend van 69 tot wel 179 m² en worden gekenmerkt door de hoogwaardige afwerking. Van een luxe keuken met vaatwasser, oven, magnetron, kookplaat en afzuigkap tot een volledig uitgeruste badkamer. Ook geniet je van stads- en vloerverwarming door de gehele woning en kun je kiezen voor een hoge kwaliteit laminaat of een pvc vloer. En natuurlijk beschikken de appartementen over een royale buitenruimte waar je heerlijk kunt vertoeven. 

Het Entreegebied ligt in het oostelijk deel van Amsterdam-Noord: in de Waterlandpleinbuurt, langs de IJdoornlaan en de Zuiderzeeweg én in de directe omgeving van het groene Waterland. Winkelcentrum Waterlandplein en Boven ’t IJ liggen op loop/ fietsafstand en bieden een diversiteit aan winkels. Tot slot maakt de Noord-Zuidlijn Amsterdam-Noord bereikbaarder dan ooit. Binnen een paar minuten sta je al op de Zuid-As. 

Zie jij jezelf wonen op deze populaire locatie? Schrijf je dan in, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de start verkoop en andere interessante ontwikkelingen.