IJgenwijs, Centrumeiland: waar wonen als vakantie voelt

10 november 2020

Wonen in een gezonde omgeving met meer licht, lucht en ruimte. Tussen groen en aan het water, op een eiland vlak bij de stad, waar elke dag voelt als vakantie. In ‘IJgenwijs’ op Centrumeiland komen al je wensen uit. Laat je verrassen! 

Aan ruimte en keuze geen gebrek in IJgenwijs. Het woongebouw telt diverse soorten woningen – van appartementen en maisonnettes tot penthouses. Dat begint bij heerlijke 3-kamer stadsappartementen vanaf circa 62 m² met een eigen buitenruimte en gaat door tot een riante 5-kamer maisonnette van circa 175 m² waar je perfect vanuit huis kunt werken of je eigen studio kunt inrichten.

Naast een privétuin, een balkon of een loggia hebben alle woningen toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin. Je loopt hier over vlonders door weelderig groen, met een grote diversiteit aan beplanting en kleurrijke bloemen. Het bewateren van de planten gaat automatisch via de wadi’s, de centrale ondiepe vijvers die het schone hemelwater duurzaam krijgen vanaf het polderdak.

De woningen in IJgenwijs hebben een koopsom variërend van € 325.000 tot € 775.000 v.o.n. op basis van een jaarlijkse indexcanon (eeuwigdurende erfpacht). De prijzen zijn inclusief sanitair, tegelwerk en een stelpost voor de keuken. Er komen 29 parkeerplaatsen in de garage onder het gebouw, te bereiken met een autolift. Parkeren kost € 27.500 op basis van een jaarlijkse indexcanon (eeuwigdurende erfpacht).

Meer informatie?
Wil je meer weten over deze prachtige woningen op het Centrumeiland of de actuele beschikbaarheid? Neem dan contact op met de makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom IJGENWIJS - Centrumeiland IJburg?

Bekijk ook het project IJGENWIJS - Centrumeiland IJburg