HOF Luxury City Life | Luxe appartementen in het centrum van Amsterdam

05 juni 2019

Lichte, moderne city apartments op een historische locatie midden in het centrum van Amsterdam: dat is HOF Luxury City Life. Met eigen parkeergelegenheid en een prachtige, groene binnentuin geniet je in de monumentale Amsterdamse grachtengordel van superieure luxe en rust.

HOF Luxury City Life is gelegen aan de Kerkstraat en Prinsengracht in het centrum van Amsterdam. De luxury city apartments (ca. 150-250 m²) zijn gesitueerd in een complex van twee gebouwen: het monumentale, modernistische gebouw aan de Prinsengrachtzijde dat deel uitmaakte van het iconische Prinsengrachtziekenhuis, en een uniek gebouw aan de Kerkstraat, ontworpen door Roberto Meyer (MVSA Architects). De twee gebouwen zijn verbonden met een prachtige groene binnentuin, ontworpen door Piet Oudolf. Een eiland van sereniteit waar je geniet van de rust en waar de reuring van de stad ver weg is. Onder het gebouw bevindt zich een ondergrondse parkeergarage. En, er is sprake van eigen grond dus geen erfpacht.

De high-end appartementen zijn turnkey afgebouwd naar een interieurontwerp van DIS Studio. Een stijlvolle, eigentijdse afwerking met hoogwaardige materialen in een mooi kleurenpalet en een strakke gietvloer, geven de appartementen een tijdloze uitstraling. Keuken en sanitair zijn van het Italiaanse Boffi, internationaal geroemd om zijn elegantie en naadloze perfectie.

Graag stellen we je in de gelegenheid om de turnkey nieuwbouwappartementen te bezichtigen en de residentiële sfeer op deze unieke locatie te proeven. Je bent daarom van harte welkom op het informatie-evenement op 21 en 22 juni 2019 (aanmelden kan via de projectwebsite). De verkoop van de appartementen start op 27 juni.