HOF City Apartments, Amsterdam

23 juni 2019

Aan de Kerkstraat, midden in het centrum van Amsterdam, zijn zes bijzondere City Apartments gerealiseerd. Hier ervaar je de luxe van een geheel afgebouwd nieuwbouwappartement binnen de grachtengordel. Bovendien beschikken de appartementen over een mooie, groene binnentuin én eigen parkeergelegenheid. 

De City Apartments (ca. 150-250 m²) zijn gesitueerd in een complex van twee gebouwen: een monumentaal, modernistisch gebouw aan de Prinsengrachtzijde en een uniek gebouw aan de Kerkstraat, ontworpen door Roberto Meyer (MVSA Architects). De twee gebouwen worden met elkaar verbonden door de prachtige binnentuin, ontworpen door Piet Oudolf. Hier geniet je van de rust en is de reuring van de stad ver weg. 

De high-end appartementen zijn turnkey afgebouwd naar een interieurontwerp van DIS Studio. De combinatie van de stijlvolle, eigentijdse afwerking, hoogwaardige materialen en de strakke gietvloer geeft de appartementen een tijdloze uitstraling. Keuken en sanitair zijn van het Italiaanse merk Boffi, internationaal geroemd om zijn elegantie en naadloze perfectie. Daarnaast beschikken de appartementen over een ondergrondse parkeergarage. En, er is sprake van eigen grond dus geen erfpacht.

De City Apartments hebben een koopsom vanaf € 1.870.000. De verkoop van HOF City Apartments start op 27 juni. Neem contact op met de makelaar voor een rondleiding of als je meer informatie wilt.