HOF City Apartments: Luxe wonen in het centrum van Amsterdam

16 januari 2020

HOF City Apartments in hartje Amsterdam is af. Hier ervaar je de luxe van een geheel afgebouwd nieuwbouw appartement binnen de grachtengordel. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. 

HOF is een complex van twee gebouwen aan de Kerkstraat en Prinsengracht. Tussen beide gebouwen ligt de groene binnentuin, een oase van rust en ongekend ruim voor de historische binnenstad. Je woont op loopafstand van bekende restaurants en musea én de nieuwe metrohalte Noord-Zuidlijn (Vijzelgracht).

Bijzondere loftwoning aan de Prinsengracht
Aan de Prinsengracht is nog één loftwoning beschikbaar: Prinsengracht 759 hs. Een bijzondere loftwoning met op de begane grond zo’n 3.50 meter plafondhoogte en fantastisch zicht op de gracht, aan de tuinzijde een glazen pui die binnen met buiten verbindt én een eigen terras van ruim 50 m², grenzend aan de binnentuin. Daarnaast beschikt deze woning over een slaapkamer met badkamer, twee slaapkamers in het souterrain, een badkamer en een multifunctionele ruimte, bijvoorbeeld voor fitness of thuisbioscoop.

Beschikbare woningen aan de Kerkstraat 
In het complex aan de Kerkstraat zijn nog drie City Apartments beschikbaar (150 tot 256 m²). Een indrukwekkend, hoogwaardig afgewerkt gebouw met een gevel van keramische tegels, RVS, glas en natuursteen. Elk appartement heeft een prachtig balkon op het zuidwesten, grenzend aan de binnentuin. 

Turn-key
Alle appartementen zijn ‘turn-key’ afgebouwd: je kunt er direct wonen. Ervaar de luxe met alle moderne voorzieningen, Boffi keuken en sanitair, compleet met lift, prachtig afgewerkte entreeruimtes en privé parkeerplaats(en) in de ondergrondse parkeergarage. De koopsom van een HOF City Apartment is vanaf € 1.870.000,-. 

Benieuwd hoe dit alles eruitziet? Bekijk dan deze video waarin Architect Roberto Meyer je de imposante ruimtes laat zien. Neem voor meer informatie contact op met Broersma Makelaardij. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HOF City apartments Kerkstraat Amsterdam?

Bekijk ook het project HOF City apartments Kerkstraat Amsterdam

In verkoop
Meer informatie

HOF City apartments Kerkstraat Amsterdam

Amsterdam


- € 2.770.000
153 m2 - 256 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar