High End nieuwbouw appartementen in Amsterdam Noord

13 maart 2020

High End ligt aan de Distelweg in Amsterdam Noord tussen Eye en de NDSM werf. Dit gebied ontwikkelt zich tot een hippe en artistieke wijk met leuke winkels en restaurants. Laat de drukte van de stad achter je als je ‘s avonds na je werk op de pont stapt. 

Ramen van vloer tot plafond
In High End ken je je buren en woon je niet anoniem in een groot gebouw: er zijn slechts 16 appartementen. De uitstraling van het gebouw is verfijnd en transparant, met raampartijen van vloer tot plafond. Dat zorgt voor veel daglicht en een gevoel van ruimte. Alle woningen hebben een balkon op het zuiden en kijken uit op een groen binnenplein.

Comfortabel en energiezuinig
Daarnaast hebben de appartementen in High End een goed afgewerkte basis: glad gestucte wanden en plafonds, houten binnenkozijnen. En nog alle keuze voor je eigen stijl en sfeer. Vloerverwarming zorgt voor een aangenaam klimaat. Ieder appartement heeft eigen zonnepanelen op het dak. Regenwater wordt verzameld en hergebruikt voor het groen op de balkons.

Nog enkele appartementen beschikbaar
Er zijn nog enkele driekamerappartementen beschikbaar (86-92 m²), koopsom 530.000-630.000 euro. De erfpacht is al afgekocht (50 jaar), dat scheelt. Bij een appartement in High End koop je een eigen parkeerplaats in de parkeergarage vlakbij. Zo blijft de buurt zelf autoluw. De bouw start binnenkort, de planning is dat High End over ongeveer anderhalf jaar klaar is.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom High End?

Bekijk ook het project High End

In verkoop
Meer informatie

High End

Amsterdam


€ 320.000 tot € 845.000
47 m2 - 153 m2 woonoppervlakte