High End: Laatste 2 woningen beschikbaar

21 augustus 2020

De woningen van nieuwbouwproject High End zijn populair. Van de 16 duurzame appartementen zijn alleen woning 3 (drie-kamerappartement) en woning 15 (topwoning) nog te koop. Word jij de koper van één van deze laatste woningen?

High End is luxe wonen met ramen van vloer tot plafond en balkon op het zuiden. Het kleinschalige gebouw ligt aan de Distelweg in Amsterdam Noord, tussen Eye en NDSM. Dit gebied ontwikkelt zich tot een hippe en artistieke wijk met leuke winkels en restaurants. Met de fiets en de pont ben je binnen een kwartier bij CS. Met de auto ben je met ongeveer 5 minuten op de Ring A10.

De volgende twee woningen zijn nu nog beschikbaar. Wees er snel bij.

Drie-kamerappartement (bouwnummer 3)
Het drie-kamerappartement ligt op de eerste verdieping en heeft een woonoppervlak van 92 m². Het appartement beschikt over een fijn balkon op het zuiden (10 m²) en twee slaapkamers. Naar wens is dit uit te breiden naar drie slaapkamers.

• Koopsom drie-kamerappartement € 530.000-, (incl. afgekochte erfpacht 50 jaar)
• Koopsom bijbehorende parkeerplaats € 37.500-, (incl. afgekochte erfpacht 50 jaar)

Topwoning (bouwnummer 15)
De topwoning bevindt zich op de bovenste verdieping van High End. Het appartement, met een woonoppervlak van 86 m², heeft twee slaapkamers en een heerlijk balkon van 17 m² op het zonnige zuiden. Hier kun je volop genieten van de mooie wolkenluchten boven het IJ. 

• Koopsom topwoning € 630.000-, (incl. afgekochte erfpacht 50 jaar)
• Koopsom bijbehorende parkeerplaats € 37.500-, (incl. afgekochte erfpacht 50 jaar)

Ontwerpsessie met de architect
De architecten van High End streven ernaar om elke toekomstige bewoner 'custom made' woonplezier te geven. Daarom krijgen alle kopers van een appartement in High End een persoonlijke ontwerpsessie met tips voor het interieur van hun toekomstige woning.

Wordt dit jouw toekomstige woonplek?
De bouw gaat binnenkort van start en naar verwachting worden de woningen in het vierde kwartaal van 2021 opgeleverd. Heb je interesse in één van deze laatste twee woningen in High End? Neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom High End?

Bekijk ook het project High End

In verkoop
Meer informatie

High End

Amsterdam


€ 320.000 tot € 845.000
47 m2 - 153 m2 woonoppervlakte