High End, Amsterdam: start verkoop 11 januari 2020

21 december 2019

High End wordt gerealiseerd aan de Distelweg in Amsterdam Noord, tussen Eye en NDSM. Een kleinschalig gebouw met 14 woningen van 47 tot 92 m² en twee appartementen van 140 en 153 m². Zaterdag 11 januari start de verkoop met een Meet & Greet. 

Tijdens de Meet & Greet op 11 januari 2020 kun je de maquette van het gebouw en de omgeving bekijken. Ook staat er een team van specialisten klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Aanmelden voor de Meet & Greet kan via de website www.highend-amsterdam.nl. Vanaf 11 januari is alle informatie via de website beschikbaar en kun je je online inschrijven voor de woning van je voorkeur!

High End ligt tussen het Eye en de NDSM werf, een hip en artistiek deel van Amsterdam. Vanaf hier ben je met de pont zo in het centrum. De appartementen in High End hebben een stoere, transparante uitstraling, verfijnd door veel glas en gevels van goud geanodiseerd aluminium. Met raampartijen van de vloer tot het plafond zijn de appartementen erg licht. Bovendien hebben alle appartementen een heerlijke buitenruimte op het zuiden. Parkeren kan op je eigen plek in de garage, die op loopafstand is. Je fiets stal je veilig binnen, in de eigen fietsenstalling. 

De appartementen hebben een goed afgewerkte basis, met nog alle keuze voor je eigen stijl en sfeer. De wanden worden gestuukt en zijn sausklaar. De plafonds worden gestuukt en gesausd. De appartementen worden voorzien van een keukenaansluiting, de keuken kies je zelf na oplevering. De woningen worden inclusief badkamer en toilet opgeleverd.

De prijzen van de woningen liggen tussen € 320.000 en € 845.000 v.o.n. inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht, exclusief parkeerplaats. De bouw start rond de zomer van 2020, naar verwachting zijn de appartementen klaar in de tweede helft van 2021.

Graag zien we je 11 januari bij de Meet & Greet.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom High End?

Bekijk ook het project High End

In verkoop
Meer informatie

High End

Amsterdam


€ 320.000 tot € 845.000
47 m2 - 153 m2 woonoppervlakte
4 woningen beschikbaar