HAUT krijgt vorm

11 juni 2019

Nieuwe ontwikkelingen in HAUT: alternatieve indelingen voor enkele Zuid-appartementen en sportieve samenwerking met GREAT. De bouw van HAUT - de hoogste houten woontoren van Nederlandis gestart. De woningen zullen begin 2021 worden opgeleverd. 

Aangepaste indelingen Zuid woningen
De interieurarchitecten van Studio Framework hebben op basis van gesprekken met kopers en geïnteresseerden een aantal aanvullende Zuid-plattegronden gemaakt. Zo is bijvoorbeeld de keuken gedraaid waardoor de eettafel meer in verbinding staat met het heerlijke balkon op het zuiden. Deze hoekappartementen met een oppervlakte van zo’n 140 m² hebben een ruime living met woonkeuken, drie slaapkamers en twee badkamers. Het uitzicht is waanzinnig: de Amstel, Amsterdam en de Hollandse luchten in panoramaview! Dankzij de gunstige ligging en de grote raampartijen komt er veel daglicht de woningen binnen. Bovendien geniet je op de ruime terrassen van zowel de ochtend- als avondzon. 

Feel GREAT in HAUT
HAUT krijgt een gym: GREAT Club. Deze fitness studio met een uniek boutique-concept biedt verschillende trainingen aan, zoals HIT, spinning en yoga. Het motto van GREAT Studio’s is ‘in & out in 60 minutes’, dat wil zeggen: binnen een uur een volledige workout afwerken op high tech apparatuur. De professioneel opgeleide trainers zorgen ervoor dat iedereen verantwoord kan sporten bij GREAT. Great in HAUT wordt de derde club, recent opende Great haar tweede club in Cruquius.

Diverse enthousiaste kopers hebben al voor een appartement in HAUT gekozen. Ook interesse in een woning van HAUT? Je kunt je online inschrijven voor het appartement van jouw voorkeur of contact opnemen met de verkopend makelaar.