Haut Amsterdam | Laatste woningen te koop

12 oktober 2020

HAUT wordt het nieuwe icoon aan de Amstel. Uniek in architectuur en uitzonderlijk in duurzaamheid. Veel zon door de grote glazen raampartijen van vloer tot plafond, ruime balkons, houten plafonds en een prachtig uitzicht op de Amstel.

In de zomer van 2021 kunt u al verhuizen naar HAUT. U kunt nu nog kiezen voor:

URBAN 2.2 (2e verdieping):
Dit appartement (112 m²) is op het Westen georiënteerd en kijkt uit op de Amstel. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer, woonkamer met open keuken en een balkon van circa 9 meter breed. Prijs: € 895.000,- v.o.n. 

ZUID 5.3 (5e verdieping):
Dit appartement heeft een woonoppervlak van maar liefst 140 m² en telt dan ook 3 slaapkamers, 2 badkamers en een woonkamer met open keuken. Het appartement heeft een zonnige ligging op het zuidwesten en zicht op de Amstel. Dankzij de mooie hoekligging zijn er drie buitengevels die voor een groot deel bestaan uit glas, met ramen vanaf de vloer. Prijs: € 1.060.000,- v.o.n. 

Urban living met de rust van water en groen
HAUT maakt deel uit van het Amstelkwartier, de gevarieerde wijk tussen Amsterdam-Zuid, de Rivierenbuurt en Watergraafsmeer. HAUT ligt direct aan de Amstel, de jachthaven Stadshaven Amstelkwartier en Park Somerlust. Vanuit elke woning is te zien wat het Amstelkwartier te bieden heeft. Urban living perfect gecombineerd met de rust van water en groen.

Meer informatie?
Bekijk de projectwebsite of neem contact op met de makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom HAUT?

Bekijk ook het project HAUT

In verkoop
custom media
Meer informatie

HAUT

Amsterdam

€ 1.070.000 tot € 1.695.000