Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw (woon)jaar!

23 december 2022

Team NieuwWonen Amsterdam wenst je hele fijne feestdagen en een nieuw jaar boordevol woonplezier. We hopen dat we je ook volgend jaar van dienst kunnen zijn met het uitlichten van mooie projecten, net als handige tips en informatie voor jouw woongeluk.

Is jouw droomwoning al langsgekomen of ben je net begonnen met zoeken? In welke fase je ook zit, ook in 2023 staan we klaar om het meest actuele woonnieuws in jouw regio met je te delen. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante nieuwbouwprojecten bij jou in de buurt. Wie weet zit jouw droomwoning er wel tussen!

Misschien ben je al een stap verder en ben je net verhuisd. Of staat dit voor volgend jaar op de planning. Gefeliciteerd, dat is een goed vooruitzicht! De komende dagen zijn perfect om (alvast) aan de slag te gaan met nieuwe inrichting, het vormgeven of verbouwen van je tuin of aanpassingen aan je keuken of badkamer. We hopen dat onze artikelen met actuele woontips je op weg kunnen helpen.

Wil je dat we je op de hoogte houden van interessante nieuwbouwprojecten in de regio Utrecht? Vul dan op jouw woonaccount je woonwensen in!