Elements Amsterdam: verkoop eerste woningen gestart

05 oktober 2022

De verkoop van de eerste 11 woningen in Elements is gestart: een unieke woontoren aan de Amstel, waar wonen meer is dan alleen de ruimte achter je eigen voordeur. De prijzen liggen tussen 430.000 en 1.160.000 Euro. Online inschrijven kan tot 10 oktober a.s. 10.00 uur.

Online inschrijven
Op de website vind je de woningzoeker met de beschikbare woningen. De woningzoeker geeft je een goed beeld van de ligging van de woningen in het gebouw. Selecteer één of meer woningen van je voorkeur. Klik daarna op 'Start je inschrijving' onderaan de pagina. Let op: Je ontvangt daarna een mail om de inschrijving definitief te maken. Na een volledige afronding van de inschrijving ontvang je een bevestiging.

Meer kans met een financiële check
Heb je een financiering nodig? Dan is het belangrijk dat je vooraf een financiële toetsing laat doen. Dit betekent dat een bank of hypotheekadviseur verklaart dat financiering van de aankoop van de door jou gewenste woning in principe haalbaar is. Een positieve financiële toetsing weegt mee bij de toewijzing.

Toewijzing
Je ontvangt uiterlijk 13 oktober a.s. bericht over de toewijzing. Bij meer dan één belangstellende voor een woning weegt een positieve financiële toetsing mee bij het toewijzen. Bij meerdere gelijke inschrijvingen vindt een loting plaats.

Aanvullende informatie
Op de website vind je bij downloads meer informatie over de woningen en een Handleiding Online inschrijven. Heb je na het lezen hiervan nog vragen, neem dan contact op met de makelaars Broersma Wonen of Eefje Voogd Makelaardij.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Elements?

Bekijk ook het project Elements

In verkoop
custom media
Meer informatie

Elements

Amsterdam

51 woningen beschikbaar
39m - 150m woonoppervlakte
€ 420.000 tot € 1.570.000