DOK7: huren in Buiksloterham, unieke penthouses aan het water

09 mei 2019

In het hippe stadsdeel Buiksloterham biedt DOK7 als absoluut hoogtepunt vier geweldige nieuwbouw penthouses aan het water. Kies je een 3-kamer of een 4-kamer appartement? In alle gevallen bieden deze penthouses vanaf de vijfde of zesde verdieping een spectaculair uitzicht over het water! 

Buiksloterham & Co: Deze stadswijk in ontwikkeling tussen Eye en NDSM aan de Noordelijke IJ-oever in Amsterdam is onbetwist een grote hit. Hier wordt innovatie toegepast volgens de principes van de ‘Circulaire Stad’! Dit betekent slimmer omgaan met grondstoffen en afval door bijvoorbeeld hergebruik van materialen, energie en water. Het ‘Living Lab’ vertaalt zich niet alleen in de gebouwen en de infrastructuur, maar streeft ook nadrukkelijk innovatief ondernemerschap, gebruikersparticipatie en duurzame mobiliteit na.

De penthouses hebben een woonoppervlak van ca. 126 m² en beschikken over een royaal balkon (ZW) aan het water. De huurprijzen voor deze penthouses variëren van Є2.300,- tot Є2.500,- p/m. Daarnaast huur je er heel comfortabel een parkeerplaats van Є125,- p/m bij. Medio 2019 kan je er al wonen.

Word jij één van de huurders van een penthouse in DOK7? Neem een kijkje op de projectwebsite of neem contact op met de makelaar voor een nadere kennismaking met wonen aan het water op hoog niveau in een inspirerende circulaire wijk.