Dok7: fantastische huurappartementen aan het water!

08 augustus 2019

In hip en happening stadsdeel Buiksloterham biedt Dok7 nog enkele schitterende, royale appartementen met een heerlijk balkon aan het water. Kies je een 3-kamer of een 4-kamer appartement? Je appartement heeft sowieso een balkon aan de waterzijde op zuid west! 

De 3-kamer appartementen hebben een woonoppervlak van ca. 86 m² en bevinden zich op de eerste tot en met de vierde verdieping. De 4-kamer appartementen hebben een woonoppervlak van ca. 91 m² en bevinden zich op de eerste tot en met de derde verdieping. Met uitzondering van één 4-kamer appartement op de vierde verdieping (ca. 89 m²). 

Bij beide type appartementen kom je vanuit de grote living op het op zuid west gesitueerde balkon aan de waterzijde van het Tolhuiskanaal. De huurprijzen variëren van Є1.585,- tot Є1.630,- p/m (exclusief Є65,- servicekosten). Daarnaast huur je er uiteraard een parkeerplaats van Є125,- p/m bij (exclusief Є10,- servicekosten). Wellicht kan je er dit najaar al wonen!

Buiksloterham & Co: Deze stadswijk in ontwikkeling tussen Eye en NDSM aan de Noordelijke IJ-oever in Amsterdam is onbetwist een grote hit. Hier wordt innovatie toegepast volgens de principes van de ‘Circulaire Stad’! Dit betekent slimmer omgaan met grondstoffen en afval door bijvoorbeeld hergebruik van materialen, energie en water. 

Maak kennis met DOK7
Word jij één van de huurders van een royaal appartement in Dok7? Neem een kijkje op de projectwebsite of neem contact op met de makelaar voor een nadere kennismaking met wonen aan het water op hoog niveau én in een inspirerende circulaire wijk. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Dok7?