Dok7, Buiksloterham | Binnenkort in verhuur

27 februari 2019

In Dok7, een prachtig nieuw woongebouw aan het levendige water van het Tolhuiskanaal naast het IJ, worden 30 mooie huurappartementen gerealiseerd. Dit bijzondere gebouw past perfect bij de dynamiek en het stoere karakter van Buiksloterham.

Dok7 ligt in de stoere en duurzame wijk Buiksloterham & Co waar in totaal zo’n 520 woningen worden gebouwd. Vintage winkeltjes, cafés en restaurants als Plekk, Tolhuistuin en Loetje aan het IJ vind je op een steenworp afstand. Ook het centrum van Amsterdam is snel en gemakkelijk te bereiken met het gratis pontje.

Goed en luxe wonen staat centraal bij Dok7. Alle appartementen worden opgeleverd met een keuken met inbouwapparatuur, mooi sanitair en tegelwerk en worden voorzien van vloerverwarming. Het complex beschikt straks over verschillende woningtypes:
• 14 tweekamerappartementen (ca. 50 m²) met een heerlijk balkon          
• 12 drie- en vierkamerappartementen (ca. 75-92 m²) met een zonnig balkon aan het water
• 4 (semi-) penthouses (ca. 125 m²) met een magnifiek balkon of terras uitkijkend over het kanaal

Heb jij interesse in één van deze prachtige appartementen? Schrijf je dan in op de projectwebsite en blijf op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen, zoals de exacte datum van de start verhuur. Naar verwachtig worden de appartement tegen de zomer van 2019 opgeleverd.