DOK1620: Open Huis a.s. zaterdag 20 februari

15 februari 2021

De bouw van DOK1620 is al vergevorderd. Benieuwd hoe de 4 nog beschikbare urban chic stadswoningen eruit komen te zien? Maak dan een afspraak voor een persoonlijke rondleiding tijdens het Open Huis op zaterdag 20 februari tussen 11:00 en 13:00 uur.

In DOK1620 woon je in een hedendaags pand met water en groen in de directe omgeving. De urban chic stadswoningen hebben een oppervlakte van maar liefst 168 tot 180 m² en beschikken over een heerlijke privé stadstuin. Vanuit je achterdeur stap je zo in je eigen groene paradijs. Je auto parkeer je in de naastgelegen garage met als bijkomend voordeel dat de buurt autoluw blijft. 

De stadswoningen liggen direct aan het sfeervol aangelegde Albert Molhof in de wijk Buiksloterham. Deze wijk is op weg om de eerste circulaire wijk van Amsterdam te worden. Dit betekent dat er slim wordt omgegaan met energie, materialen en het gebruik ervan. Zo liggen er zonnepanelen op het dak, wordt er binnen gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning en zijn de gevels voorzien van gerecycled materiaal. 

Op dit moment zijn er nog 4 woningen beschikbaar. De prijzen van de woningen variëren van € 1.055.000 tot € 1.125.000 v.o.n. inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon. De koopsom voor een parkeerplaats bedraagt € 35.000 v.o.n., eveneens inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon. De oplevering volgt in het voorjaar.

Nieuwsgierig geworden naar deze fantastische woningen? Meld je dan aan voor het Open Huis via de makelaar