DOK1620, Amsterdam: ruime stadswoningen in Buiksloterham

30 januari 2020

Nieuwbouwproject DOK1620 bestaat uit 5 riante stadswoningen. In DOK1620 woon je midden in het bruisende Amsterdam, terwijl de buurt tegelijkertijd een dorpse charme heeft. Enthousiast? Er zijn nog woningen beschikbaar.

De 5 urban chic stadswoningen liggen direct aan een groen binnenplein in de wijk Buiksloterham. Ze zijn duurzaam ontworpen: zo liggen er zonnepanelen op het dak, wordt er binnen gebruik gemaakt van een balansventilatie met warmteterugwinning en zijn de gevels voorzien van gerecycled materiaal.

Iedere woning is uniek. De gevels zijn bijvoorbeeld van bamboe, cortenstaal of zwart hout. Verder verschilt de indeling. Zo kan de woonkamer op de begane grond gerealiseerd worden, of op de verdieping. De woningen (prijzen vanaf € 1.055.000 v.o.n. inclusief afkoop 50 jaar erfpachtcanon) hebben een royaal oppervlakte van maar liefst 168 tot 180 m² en beschikken over een heerlijke privé stadstuin. Je auto parkeer je in de naastgelegen garage met als bijkomend voordeel dat de buurt autoluw blijft. 

Wil je meer informatie over deze unieke stadswoningen met heerlijke tuin? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.