De Diamantfabriek krijgt steeds meer vorm

25 juli 2019

Er wordt hard gewerkt aan de Diamantfabriek. De transformatie van de oude diamantslijperij, naar het ontwerp van Villa Nova architecten, wordt steeds beter zichtbaar. De grondige renovatie van het imposante gebouw, dat nu nog in de steigers staat, loopt volgens plan en is inmiddels ver gevorderd. 

Interieur designer Diana van den Boomen koos voor een stijlvol contrast tussen het authentieke en iconische van de Diamantfabriek en een eigentijds verfijnd interieur in Parijse sfeer. De stoere loftwoningen krijgen onder meer een prachtige houten visgraat vloer, gestucte wanden en stijlvolle badkamers.

De prachtige raampartijen worden gebruikt voor het creëren van sfeervolle loggia’s met een houten vloer. De appartementen op de bovenste verdieping van het gebouw krijgen een groot dakterras met prachtig uitzicht over de stad.

Als de appartementen (van circa 150 tot 450 m²) klaar zijn, zal de verkoop starten. Naar verwachting is dat in het najaar van 2019. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen én de start verkoop? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Diamantfabriek?