Diamantfabriek, Amsterdam | Start verkoop 15 en 17 november

27 oktober 2019

Eindelijk is het zover: de Diamantfabriek is bijna klaar voor zijn nieuwe bewoners! Op 15 en 17 november start de verkoop. Je bent van harte welkom om deze unieke woningen (155 tot 264 m²), die bijzonder fraai zijn afgebouwd, te komen bekijken. 

De voormalige diamantslijperij in De Pijp is getransformeerd tot een multifunctioneel stijlvol gebouw met behoud van monumentaal karakter. Alle appartementen zijn royaal van opzet met een woonkamer, drie slaapkamers en twee badkamers. De prachtige authentieke elementen geven de woningen een bijzondere sfeer. Daarnaast bieden ze een oase van licht door de grote raampartijen en een plafondhoogte van zo'n 3.85 meter in de leefruimte. 

Op de eerste en tweede verdieping van het gebouw bevinden zich ieder vier appartementen, van circa 155 tot 195 m² met een loggia (een serre-achtige ruimte voor bijvoorbeeld een binnentuin, loungehoek of eettafel). Op de derde en vierde verdieping bevinden zich de tweelaagse penthouses van circa 245 tot 264 m². Via een interne trap bereik je de vierde verdieping. Hier bevindt zich een multifunctionele ruimte van zo’n 74 m² met glas van vloer tot plafond en een beschut dakterras van circa 54 m².

De start verkoop van deze fantastische appartementen vindt plaats op 15 en 17 november. Aanmelden kan via www.diamant-fabriek.nl

Graag tot dan! 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Diamantfabriek?