Diamantfabriek, Amsterdam | Luxe loftwoningen in voormalige diamantslijperij

10 april 2019

Van voormalige diamantslijperij tot een stijlvol multifunctioneel gebouw. Deze iconische blikvanger in De Pijp dichtbij De Amstel wordt getransformeerd tot bijzondere woon- en werkplek.

De Pijp is zo’n plek zoals Amsterdam hoort te zijn, met leuke straatjes en spraakmakende restaurants, traiteurs, winkels en galeries. Deze artistieke en multiculturele wijk doet denken aan Quartier du Marais in Parijs. Ontwikkeld, hip en sfeervol. Theater Carré, de Stadsschouwburg en de Stopera liggen op minder dan tien minuten fietsen.

De luxe lofts van circa 150 tot 450 m² hebben tot 4 meter hoge plafonds én baden in daglicht door enorme, originele raampartijen aan beide zijden. De prachtige authentieke elementen geven de loftwoningen een unieke sfeer die zich laat combineren met iedere interieurstijl. De loftwoningen worden afgewerkt met een prachtige houten vloer, gestucte wanden en stijlvolle badkamers ontworpen met oog voor detail. Bij alle appartementen geeft de lift direct toegang tot de woning.

De bouwwerkzaamheden zijn in volle gang. De woningen worden afgebouwd opgeleverd. Naar verwachting is de Diamantfabriek klaar in het najaar van 2019. De verkoop start in het vierde kwartaal.

Ben je benieuwd naar de bijzondere loftwoningen? Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief van dit project en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.