Dépôt Zuid: laatste exclusieve stadswoning te koop

23 augustus 2020

In Dépôt Zuid is nog één townhouse te koop: een exclusieve stadswoning van 390 m² met een waanzinnig hoge living en een tuin op het zuidwesten. De bouw is in volle gang. Naar verwachting is Dépôt Zuid klaar begin 2021.

Het townhouse is een bijzondere stadswoning, die geschikt is voor een combinatie van wonen en werken. Denk aan een atelier, kantoor of praktijk, met een eigen entree. De woonkamer heeft aan de tuinzijde over de volle breedte een grote glazen pui, van circa 10 bij 4.7 meter. De woning heeft speelse niveauverschillen en een trap naar de slaapverdieping. De woning wordt aangeboden inclusief hoogwaardige afbouw.

De stadstuin op het zuidwesten van ca. 54 m² is een ideale plek om groen in te richten en te genieten van buiten eten en loungen. De beleving van de buitenruimte vanuit de woning wordt versterkt door schuifpuien met glas over de volle breedte van vloer tot plafond. In de parkeergarage onder het gebouw is voor deze woning een dubbele parkeerplaats gereserveerd.

• Koopsom townhouse: € 3.875.000,- vrij op naam
• Dubbele parkeerplaats € 165.000,- vrij op naam

Dépôt Zuid: het gebouw
Deze woning maakt deel uit van het transformatieproject Dépôt Zuid, Frans van Mierisstraat 90-94: een gebouw met een rijke geschiedenis en een tijdloze klasse in het hart van Oud-Zuid. Ooit ontworpen als kantoor en magazijn, daarna gebruikt als kunstopslag tijdens de verbouwing van het Rijksmuseum. Het historische gebouw in Oud-Zuid wordt herontwikkeld naar een kleinschalig en zeer hoogwaardig project met 18 woningen inclusief lift en parkeergarage. 

Wil je meer informatie over dit laatste beschikbare townhouse? Neem dan contact op met de makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Dépôt Zuid Townhouses?

Bekijk ook het project Dépôt Zuid Townhouses

In verkoop
Meer informatie

Dépôt Zuid Townhouses

Amsterdam


€ 3.175.000 tot € 3.875.000
318 m2 - 391 m2 woonoppervlakte