De Werf bij de Sluis in Muiden: elke dinsdag inloopavond

13 oktober 2020

De Werf bij de Sluis in Muiden is een nieuwe intieme woonbuurt waar verschillende werelden samenkomen. Een mooie combinatie van de levendigheid van Muiden en de rust en weidsheid van het buitengebied. Ervaar het zelf op één van onze inloopavonden.

In deze nieuwe, eigentijdse woonbuurt worden 51 luxe woningen gerealiseerd. Appartementen, penthouses en werfwoningen met twee eigen parkeerplaatsen per woning, een privé ligplaats (huur) in de haven voor de deur en een schitterend uitzicht op het water. Woningen die veel privacy bieden en tegelijkertijd onderdeel uitmaken van het stadje.

Een toekomst die naadloos aansluit bij het verleden
De woningen sluiten naadloos aan bij de architectuur van de stadswoningen in het stadje en hebben direct toegang tot het buitengebied en de Zeedijk. De gebouwen waarin de appartementen zich bevinden, zijn duidelijk familie van elkaar. Geïnspireerd door het industriële karakter van de oude werf. Robuust en sober, bakstenen en stalen kaders. De werfwoningen hebben dezelfde identiteit, maar verschillen ook sterk van elkaar. De ene woning is gracieus en verfijnd, de andere stevig en stoer. Door deze aanpak is er een duidelijk verloop in architectuur vanaf de Hellingstraat naar de kade: van het verleden naar de toekomst.

Inloopavonden
Ben je nieuwsgierig geworden? Elke dinsdagavond ben je welkom tussen 17:00 en 18:30 uur op De Werf bij de Sluis in Muiden. Je kunt dan rustig over de werf wandelen om van je toekomstige uitzicht te genieten. Ook kun je de maquette en afwerking-presentaties van Studio Piet Boon, SieMatic en Tortu bekijken en vragen stellen aan het verkoopteam. Liever een persoonlijke afspraak? Ook dat is mogelijk. Neem hiervoor contact op met de makelaar