De Verbinding, Amsterdam-West | 2 maart verkoopevent

21 februari 2019

Exclusief wonen in de levendige Spaarndammerbuurt: nieuwbouwplan De Verbinding maakt dit mogelijk. De Verbinding bestaat uit 36 zeer royale stadswoningen. De combinatie van rust, ruimte en stedelijkheid maakt deze locatie uniek én zeer geliefd. 

De Verbinding combineert wonen en werken: zowel ondernemers als gezinnen voelen zich hier helemaal thuis. Daarnaast kenmerkt dit nieuwbouwproject zich door de combinatie van stedelijk leven en groen. Je woont hier stads én ook een beetje buiten. De Spaarndammerbuurt is een gezellig buurtje. Lekker gemixt en op-en-top Amsterdams. Iedereen leeft hier samen in een buurt waar altijd wat te doen is, maar waar je ook de rust kunt opzoeken. Bijvoorbeeld in het Westerpark.

Ook "de verbinding" tussen oud en nieuw komt terug. Het gebouw past dankzij de karakteristieke Amsterdamse School-stijl naadloos in de buurt en tegelijkertijd ervaar je de luxe van nieuwbouw. 

Zoek jij een huis met tuin in de stad van circa 110 tot 158 m² waar zelfs een werkruimte tot de mogelijkheden behoort? Kom dan naar het verkoopevent op zaterdag 2 maart a.s. van 11:00 tot 12:30 uur op de bouwlocatie (de bouwkeet op de locatie aan de Krommeniestraat).