De Verbinding, Amsterdam | Royaal wonen in een herenhuis

18 april 2019

In de altijd levendige Spaarndammerbuurt wordt De Verbinding gerealiseerd: een exclusief nieuwbouwplan met 36 zeer royale stadswoningen, deelauto’s en een parkeergarage. Je woont hier fantastisch met het stadse leven aan je voeten. Rust? Dat vind je hier ook. Thuis én om de hoek in het Westerpark. 

De riante vierlaagse herenhuizen (ca. 142 m²) zijn voorzien van een ruime leefkeuken of een werk-, speel- of hobbykamer op de begane grond, met openslaande deuren naar het privé terras dat aan het tuinengebied grenst. Verder een grote living, drie slaapkamers en een heerlijk dakterras. In een herenhuis valt wonen en werken ook gemakkelijk te combineren door twee voordeuren! En, zeer comfortabel, het herenhuis beschikt over een grote binnendoor bereikbare kelderruimte.

De bijzondere architectuur, gebaseerd op de stijl van de Amsterdamse School, geeft het gebouw een prachtig aanzien. Ook de vele details en bijzondere vormen springen direct in het oog. 

Op dit moment zijn er nog herenhuizen beschikbaar. Interesse? Of ben je benieuwd hoe het bouwterrein van nu wordt omgetoverd tot een prachtig gebouw met mooie koopwoningen? Kom dan donderdag 25 april tussen 17:00 en 18:30 naar het verkoopevent op de bouwkeet aan de Krommeniestraat.