De Spartaan Fase 2, Amsterdam | Verkoop is in volle gang

15 mei 2019

In een nieuwe woonwijk in Amsterdam-West, nét buiten de Ringweg A10 en op slechts 10 minuten fietsen van de Dam, wordt Spartaan Fase 2 gerealiseerd. De verkoop van de 82 appartementen is inmiddels in volle gang. Heb jij interesse? Schrijf je dan in voor de reservelijst. 

De prijzen van de appartementen van De Spartaan Fase 2 zijn heel divers. Zo heb je al een studio vanaf € 250.000,- tot aan het 3-kamerappartement XL voor € 425.000,-. Omdat er in Amsterdam sprake is van erfpacht, zijn deze prijzen op basis van een jaarlijkse canon. Wat je dus uiteindelijk voor jouw droomappartement betaalt, is afhankelijk van het gekozen bouwnummer, de eventuele extra opties en het wel of niet afkopen van de erfpacht. Afkoop is mogelijk voor maximaal 50 jaar.

De Spartaan Fase 2 maakt deel uit van het Hof van Spartaan (een deelplan van nieuwbouwwijk Laan van Spartaan). In januari 2019 is de bouw gestart en naar verwachting worden alle woningen in het voorjaar van 2021 opgeleverd. Het gaat hierbij in totaal om 21 ééngezinswoningen en 298 appartementen. Van deze 298 appartementen zijn er 122 bestemd voor de verkoop en 176 voor de verhuur. 

Heb jij interesse in één van de 82 appartementen die onlangs in de verkoop zijn gegaan? Neem dan contact op met de verkopend makelaar om je in te schrijven voor de reservelijst.