De Rapenburger, Amsterdam | Nog twee appartementen beschikbaar op toplocatie

02 februari 2019

Midden in de Plantagebuurt wordt een voormalig schoolgebouw getransformeerd tot een high-end appartementencomplex: De Rapenburger. Het complex ligt aan de Rapenburgerstraat in het centrum van Amsterdam, een opvallend rustige straat met veel hotspots op loopafstand.

De luxe appartementen zijn al voorzien van een mooie houten visgraatvloer, vloerverwarming, Whirlpool keuken en badkamer. Kortom: je kunt er zo in. In de vorm van ruime dakterrassen, balkons en patio’s biedt elk appartement een goed doordachte buitenruimte.

Een toplocatie om te wonen: hier vind je gezellige terrassen, de mooiste musea, hippe restaurants, cultureel aanbod en leuke winkeltjes. De Plantagebuurt is een historische buurt met meerdere parken en enkele high lights zoals Artis, De Hortus Botanicus, de Hermitage en Het Rembrandthuis. Je vindt hier de perfecte mix van studenten, kunstenaars, bewoners en toeristen. Het Centraal Station is vlakbij en met de auto ben je via de vlakbij gelegen IJ-tunnel zo op de Ring S116.

Er zijn nog maar twee appartementen beschikbaar. Zie jij jezelf al wonen in De Rapenburger? Wacht niet langer en schrijf je snel in.