De Kroon, Amsterdam | Exclusief wonen midden in de Jordaan

14 februari 2019

De Jordaan is één van de meest geliefde plekken in Amsterdam. En dat is niet voor niets. De pittoreske grachten, kleine winkeltjes en knusse straten geven deze buurt een intieme uitstraling. Op deze populaire en centrale locatie worden 10 exclusieve appartementen met lift gerealiseerd. Over de inrichting is tot in detail nagedacht. De ruime opzet, speelse indelingen, hoogwaardige afwerking en historische details: alles sluit op unieke wijze op elkaar aan. 

De appartementen staan in het teken van urban living. Achter de stoere panden liggen prachtige balkons en grote terrassen op het zuiden. Hier kun je heerlijk ontspannen en lijkt de reuring van de stad mijlenver weg. En dat terwijl je in het hart van Amsterdam woont. De appartementen worden opgeleverd met fancy en zorgvuldig uitgezochte materialen waaronder parket in visgraadmotief en keukens van wit marmer of met een gouden metal look. Kortom, ongekende allure. Zoals je op deze plek mag verwachten!

De 10 appartementen worden gerealiseerd aan de Raamstraat 33. Een centrale plek in Amsterdam met het Leidseplein op loopafstand, het Vondelpark in de ‘achtertuin’ en het chique Museumkwartier om de hoek. In deze omgeving is van alles te beleven. Even een boodschap doen, een voorstelling bijwonen in het DeLaMar Theater of naar de film? De verschillende voorzieningen vind je allemaal op een steenworp afstand.

Ultiem urban living, maar wel net even uit de drukte. De charmante Raamstraat combineert het beste van twee werelden. Heb je interesse in dit exclusieve nieuwbouwproject? Vanaf het verkoopevent op 14 maart is het mogelijk om een bod uit te brengen.